Jocuri offline
Home Umor Muzica Link-uri Educatie
 

Pentru cei care nu pot sa se joace online pe siturile cu jocuri online sau nu au o conexiune permanenta la internet m-am gandit sa le ofer cateva jocuri care pot fi descarcate pe calculatoarele personale. Aceste le-am luat si eu de pe alte site-uri si sunt gratuite.

 

 

Ciuperca magica Este o platforma cu un singur ecran in care controlezi o ciuperca si in care trebuie sa colectezi 5 smaralde pentru a trece la nivelul urmator. Include trei episoade distincte intre care poti alege, fiecare avand o tema si un set grafic diferite. Este extrem de placut atunci cand completezi un nivel si ai de unde alege: 24 niveluri in primul episod si 13 in celelalte doua. Per ansamblu este un joc extrem de placut.

 

 

C-Dogs Este o continuare a Cyberdogs, comparativ cu acesta avand mai multe arme, misiuni si optiunea unui joc mortal. Ideea de baza a jocului este alergi dupa inamic pentru a-l distruge folosind diverse arme si urmarind indeplinirea uneia sau mai multor misiuni in acelasi timp.

 

 

Scud Attack Este un joc de tipul 'missle attack', foarte asemenator cu originalul. Nu are optiuni si trebuie doar sa distrugi primele sapte valuri de rachete, dupa care jocul se termina.

 

 

JumpJet Jumpjet este o clona a binecunoscutului joc; trebuie sa-ti pilotezi avionul urmarind indeplinirea a diverse misiuni, precum distrugerea a trei bombardiere, a unor depozite petroliere, etc.

 

 

Bugatron Iti aduci aminte de Galaga? Bugatron readuce farmecul jocului Galaga, dar de data asta in 3D. Scopul este cel obisnuit, impusca pe invadatori si nu te lasa impucat. Nivelurile sunt unice in acest joc, exista chiar unul ce seamana mai mult a joc de curse decat un joc Galaga. Exista evident o serie de intariri pe care le poti obtine, cea mai tare dinte ele fiind posibilitatea de a captura o nava inamica si de o folosi in lupta de partea ta. Este necesara o placa 3D, dar merita cu siguranta, grafica si muzica fiind spectaculoase.

 

 

Ninja Numele spune totul.

 

 

Mega Man Un apropiat de al tau este rapit si tu incerci sa-l eliberezi dintr-un castel

 

 

Tank 3D Un joc de actiune cu multe tancuri care poate fi jucat chiar si in Internet. Cerinte minime:300Mhz CPU, 32 MB Ram, 4MB video

 

 

MisileCommand Un super joc in care trebuie sa distrugeti niste bombe rosii inainte ca acestea sa atinga pamantul. Jocul are o grafica destul de reusita dar necesita minim
DirectX 8.0

 

 

THREA Un excelent joc de lupta contra extraterestrilor. Jocul este shareware.

 

Pagina  1 din 3            2  3
 

Hai sus